18.08.2015 г., 10:59 ч.  

За чиста природа 

  Поезия » Гражданска
270 0 0

Хора, не използвайте своята свобода

за да замърсявате родната природа!
Пазете я, не я мърсете с боклуци,

ако сте достойни, ако сте човеци!

Ако я унищожим - няма да ни има,

а тя е твърде крехка и ранима!

Ние самите сме си от нея част,

а много от вас я рушат със страст!

Първо помислете и ще има спасение,

към нея по-отговорно отношение!

 

 

glasutnamladitehora.wordpress.com/2015/08/17/тънем-в-мръсотия-и-това-май-ни-харесва/

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??