За да ме има
За да има време,
за да сме безгрижни,
за да бъде лято -
тук ме остави.
За да съм щастлива,
за да не завиждат,
за да има смисъл,
за да сме сами.
За да съм задача,
за да ме решиш -
ме зачеркни.
2009г.
© Невена Григорова Всички права запазени