4.03.2021 г., 21:51 ч.

За да изгрееш с чудост звездна 

  Поезия » Любовна
738 0 0

Готов съм да пропадна в бездна,

стига ти да триумфираш.

 

За да изгрееш с чудост звездна,

готов съм да пропадна в бездна.

 

И без вина аз ще изчезна,

в това щом пориви намираш.

 

Готов съм да пропадна в бездна,

стига ти да триумфираш.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??