Готов съм да пропадна в бездна,
стига ти да триумфираш.
За да изгрееш с чудост звездна,
готов съм да пропадна в бездна.
И без вина аз ще изчезна,
в това щом пориви намираш.
Готов съм да пропадна в бездна,
стига ти да триумфираш.
© Асенчо Грудев Все права защищены