29.03.2011 г., 20:46 ч.

За да ми прошепне... 

  Поезия » Любовна
1316 0 46

                                       

 

 

                     по моите пътища

                     вятърът

                     твоите думи

                     все още разнася

                     и гласа ти

                     помни

                     филизите млади

                     на върбите 

                     погалил

                     по реката надолу

                     като

                     някога тича

                     мелодия влюбена

                     пак

                     в тополите свири

                     и кротко

                     за последно

                     в косите ми спира

 

                     за да ми прошепне…

                     че ме обичаш

                     още…

 

 

  http://www.youtube.com/watch?v=6Q40ARsldk4&feature=related

 

            МУЗИКА > The sounds of silence - BANDARI

 

                    художник Гари Бенфилд

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??