3.11.2007 г., 13:04 ч.

За да премахна болката 

  Поезия » Друга
673 1 15
Искам да плача,
остави ме за малко.
Сърцето стене за обич
и аз се чувствам жалко.
Няма смисъл от това,
казвал си ми го и преди.
Но аз съм просто човек,
може би не като другите жени.
Искам да изчистя всичко мръсно,
което обгръща ме всеки ден.
До болка търкам тялото с шкурка,
за да премахна болката от мен.
Искам да плача,
не ми казвай, че греша.
Може би не съм като теб силна,
не съм идеалният човек-жена.
Искам да плача,
за да изтекат всички грехове.
Нека днес да бъда бяла,
за да прогоня нелепи страхове.
Искам да плача
и нека утре посрещна с усмивка деня.
Искам да плача,
а ти? Ела с мен или ме остави сама.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??