10.06.2023 г., 12:08 ч.

За да се срещнат нашите души 

  Поезия » Любовна
183 0 0

         

 За да се срещнат нашите души

 

Столетия е трябвало да се роди душата

и в тялото ти да се въплъти,

и векове изминали са на земята,

за да се срещнат нашите души.

 

Сияния на залези далечни и красиви

умирали са в нашите сърца…

Очаквали сме слънцето да се запали,

душите ни да свърже любовта,

 

а те били са толкова самотни,

чертаели пътеки сред звезди

и само в плановете сложни, вечни

намирали са чувства и мечти.

 

И в летен ден родила се е обич нова,

така красива, непозната на света,

тя теб и мене имала е за основа,

създала ни от слънчевата светлина.

 

Столетия е трябвало да се роди душата

и в тялото ти да се въплъти,

и векове изминали са на земята,

за да се срещнат нашите души.

                    Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??