За да те забравя
За да те забравя, изключих часовника...
За да те запомня, потърсих времето…
За да те забравя, заключих спомените в мрака...
За да те запомня, потърсих светулките…
За да те забравя, изгубих себе си, за да избягам от мислите…
За да те запомня, съживих спомените в сънища…
За да те забравя, обърнах посоката на вятъра…
За да те запомня, потърсих пътеката…
За да те забравя, изгоних калинките…
За да те запомня, полетях с пеперудите…
За да те имам, наруших законите…
За да не те загубя, ще стана невидима…
3.09.2010г.
© АНИ Всички права запазени