25.03.2008 г., 16:43 ч.

за добро или за зло 

  Поезия » Любовна
841 0 4

 

Ти беше онова, което ме накара да живея,

което ме накара да протегна ръце към висините.

Ти беше онзи, който ме научи да обичам,

който ме научи да живея със причина и да желая трудните неща.

Ти бе онзи, който търсех навсякъде, където и да ида,

и онзи, който не намерих там, пак бе ти.

Защо ми беше - за да те загубя?!

... или просто за да те наричам първия любим?!

© Александра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??