Ти беше онова, което ме накара да живея,
което ме накара да протегна ръце към висините.
Ти беше онзи, който ме научи да обичам,
който ме научи да живея със причина и да желая трудните неща.
Ти бе онзи, който търсех навсякъде, където и да ида,
и онзи, който не намерих там, пак бе ти.
Защо ми беше - за да те загубя?!
... или просто за да те наричам първия любим?!
© Александра Иванова All rights reserved.