7.07.2007 г., 13:25 ч.

За Две Сълзи... 

  Поезия
871 0 5

За две сълзи, изплакани за теб...

Потънали във капчици роса...

Разтапящи прозрачен лед...

Достигащи високи небеса...


За две сълзи, изплакани за теб...

Събиращи искряща светлина...

Със вкус на сладък , горски мед...

Таящи в себе си вина...


За две сълзи от мойте очи...

Извиращи направо от душата...

Символ на изгубени мечти...

Символ на страха и на тъгата...


Готова ли си ти ми простиш...

За тези мои две сълзи?...

Знам - малко са и малко струват...

Но шепнат тихичко: "Прости"...

© ПразеН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??