27.03.2008 г., 0:38 ч.

За един много специален за мен човек 

  Поезия » Любовна
946 0 1

Как желая бясно

да те целувам страстно.

Да галя твойто тяло

и с теб да бъдем едно цяло.

Да докосвам твойте устни

с преплетени пръсти,

нашите мечти пъстри.

Нежни прегръдки,

страстни целувки.

Две тела преплетени...

Нима това не е любов?

Нощта сега е наша,

луната и звездите,

Любовта горяща в гърдите.

Две сърца, две души до край преплетени,

ТОВА СМЕ АЗ И ТИ!

 

© Бобчо Лом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??