5.10.2005 г., 11:55 ч.

За една принцеса 

  Поезия
925 0 1


Усещам те в далечината
Усещам те в безкрая...
Макар и още непозната
Всичко аз за тебе зная.

Вече знам че си красива
С дълги тъмноруси коси
A една усмивка -самодивска
твоето лице краси.


Но това ,което не зная
и не искам да узнавам
Е-късно ли е или рано,
Че чак сега те открих


И така в далечината
си оставаш ти
една принцеса непозната
от несбъднатите ми мечти

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??