10.01.2009 г., 23:35 ч.

За едно момиче 

  Поезия » Любовна
529 0 0

Обичам те и ти го знаеш.

Ще бъда цял живот до теб и ще те закрилям.

Ще премина през всички предпятствия,

за да стигна до теб!

Ако не стигна до теб,

то животът тогава е безсмислен...

Ще се боря до края на живота си за теб!!!

ЗНАЙ  ГО!

© Мирослав Патъров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??