13.06.2008 г., 10:42 ч.

За едно танго... 

  Поезия » Любовна
2474 1 58
 

              За едно танго...

 

 

Не я познаваш, а я просиш като вяра.

До зрънце свил в юмрука гордостта.

Залагаш себе си. За обич. Хвърляш зара.

Късметът вятър е, политнал без следа.

 

И губил (колко ли?) любови неусетно...

До смърт ревнувал. Плакал. Оцелял!

Очакваш щастието свое - спирка сетна,

а влакът... всъщност е отдавна спрял.

 

Не я познаваш, но я търсиш като песен.

Жена без име и адрес. Насън видяна.

Китарата сълзи. Във музика унесен...

ти пееш: За танго са нужни двама.

 

 

10.06.2008 г.

                                     клип, За едно танго...

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??