14.09.2012 г., 20:54 ч.

За едното нищо 

  Поезия » Философска
717 0 1

За едното нищо

 

 

 

Колко много искам да обичам всичките хора!

Без изключение на нито един.

Да мога да ги гушна, и прегърна, и да ги утеша

- ей тъй, по човешки...

Но невъзможно е всичкото това мечтание,

чедата Аврамови не приемат даже да им се каже:

- Обичам те! Просто ей така!

За едното кръгло нищо!

 

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да обичаш всички не е добрина, Есфир, а примирение със злото...
    Поздрав за откровението!
Предложения
: ??:??