20.05.2022 г., 10:31 ч.

За градинарството 

  Поезия
121 0 0

След дълги години на поливане

няма цвят.

Зелено листо излиза от земята.

Поливаш го още и след седмици на слънцето

без цвете остава моята градина.

И да не искам листото

То ще е мое и в години на буря.

Ще го брули градушка,

То и на нея ще се опълчи,

Както и на мен, когато му казах,

че само с листо никое цвете не ще да вирее.

© Ивана Кирилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??