24.10.2012 г., 13:37 ч.

За изиграните 

  Поезия
521 0 0

Окончателно се отказвам от теб.

Лъжата ти горчи и ни отегчи.

Ти свят ли си, или просто една душа?

... Да ти кажа, всеки е Свят с душата си.

Каквото поискаш, това ще получиш,

защото си никой - интрига за кучета.

Слънцето ни свети, нощта е безкрайна,

в съня си ще скрия

душата си рана,

светът е за всички

и в мъка голяма

ще тлеят безумните

... все неразбрани.

© Полина димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??