Окончателно се отказвам от теб.
Лъжата ти горчи и ни отегчи.
Ти свят ли си, или просто една душа?
... Да ти кажа, всеки е Свят с душата си.
Каквото поискаш, това ще получиш,
защото си никой - интрига за кучета.
Слънцето ни свети, нощта е безкрайна,
в съня си ще скрия
душата си рана,
светът е за всички
и в мъка голяма
ще тлеят безумните
... все неразбрани.
© Полина димова All rights reserved.