8.03.2018 г., 11:41 ч.

За жената 

  Поезия » Авторска песен
547 0 0

Тази сутрин събуди я специално,
с целувка по челото, с роза в ръка.
Направи й кафето идеално,
с голяма усмивка да започне деня.

 

Направи й красив комплимент,
че те е тебе тя родила.
Не я оставяй да е тъжна дори момент,
с нежни обръщения мамо мила, мамо мила.

 

8-ми март - празник на жените,
съпруги, майки, баби, дъщери.
Това са същества много по-ценни от парите,
в този ден най-красивите думи ти им подари.

© Мимету Сладката Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??