Целунах те за "Край" и си отивам,
изплаквам и последните сълзи,
а после със усмивка ги изтривам,
за тебе вече спира да боли.
Ще помня допирите и усмивките,
ще помня, че май те обичах дори
и ти винаги ще останеш сред близките,
за коите ще вляза в бездънни гори,
за които всеки страх ще преборя,
за които даже живота ще дам,
но никога няма да те повторя,
как париш до Края ще знам!
© Таня Момчева Всички права запазени