Oct 23, 2012, 10:51 AM

За "Край" 

  Poetry » Love
544 0 1

Целунах те за "Край" и си отивам,
изплаквам и последните сълзи,
а после със усмивка ги изтривам,
за тебе вече спира да боли.

 

Ще помня допирите и усмивките,
ще помня, че май те обичах дори
и ти винаги ще останеш сред близките,
за коите ще вляза в бездънни гори,

 

за които всеки страх ще преборя,
за които даже живота ще дам,
но никога няма да те повторя,
как париш до Края ще знам!

© Таня Момчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??