9.06.2011 г., 22:28 ч.

За критиците 

  Поезия
482 0 2

Няма да оставя нещата така.

Няма да поставя тази фалшива значка.

Няма да отговарям на вашите очаквания.

Аз съм такъв и не се поддавам на омайвания.

 

Вашите съвети само ме разсейват.

Когато им искам мнението, всички грейват,

защото искат да ме обезкуражат.

Това са критиците, които искат да ме унищожат.

 

Аз не съм ти длъжник,

аз съм си аз, а ти си циник.

Няма да слушам всеки критик,

защото ще успея,

а ти защо си в калта, нали си умник.

 

Всеки знае да дава акъл и да критикува,

но моята воля на чуждото мнение не робува.

Мечтата не се продава и не се купува,

ще я постигна, всички ще мълчат, а сърцето ми ще ликува.

© Деко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??