28.12.2013 г., 19:53 ч.

За лека нощ 

  Поезия » Любовна
698 0 1

С Любов ти казвам: "Лека нощ!"
С Любов очите ти целувам.
В сърцето ти заспивам със Любов,
във звезден сън ще те сънувам.
.  .  .
Щом: "Лека нощ!" от теб не чувам,
с тъга си лягам, мили.
Очите не заспиват и будуват.
Ранена птица съм. Безкрила.
И тъжен ще е моят сън.
Сърцето - жадно ще те търси.
Душата ми ще скита вън,
студени ще немеят мойте пръсти.
.  .  .
Когато чуя: "Лека нощ!" от тебе,
тогава знам - в сърцето ти заспивам.
Тогава знам, че съм потребна
и в нощите със тебе аз се сливам.
Душите ни пътуват във безкрая,
прегърнати и слети във едно.
Танцуват във градините на Рая,
помазани с божествено мирò.
.  .  .
Не ме оставяй тъжна да заспивам.
Кажи ми, мили: "Лека нощ!"
Божествено със тебе да се сливам,
сред нежните лъчи на звезден кош.

val 

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хм,красиви думи! Но зле снимка.
Предложения
: ??:??