В тая българска държава,
глупостта се поощрява,
също и се награждава...
Глупостта си заслужава!!!
Тъп да си е по-добре.
Шефа за тъпаци мре.
Тъпият е без сърце,
само лиже и се вре
търси близостта на боса
и работи по въпроса,
да е под крило на някой.
Шеф ли е - то може всякой.
А колегите ли? Баста!...
Тъпанар е друга каста.
Тъпанарът е змия
само с свои правила.
И в Родината ни мила,
глупостта е вече сила.
Тя множи се и расте.
Умните? На колене!...
© Валентин Йорданов Всички права запазени