20.06.2007 г., 0:07 ч.

За лицемерието в стих 

  Поезия
3757 0 10
 

От човешката ви злоба ми призля,

прикрита в лицемерните усмивки.

Показвам ви го всеки ден и час...

Оставате  във жалките си клетки.

Опитвам  да ви кажа и покажа,

а мислите, че в някаква съм роля.

И не разбирате... това съм просто Аз.

Готова съм със всички ви да споря.

Но твърде много сте... "Не в час",

а в някакво безкрайно междучасие.

Усмивките неискрени личат,

прикриващи, продадено доверие.

Болят ви истините, казани направо.

Вината е... на който ги реди.

Не можем ли да бъдем просто хора,

усмихнати... дори и през сълзи?!


Благодаря за редакта на Креми и Ани!!!Целувам ви!!!

© Миглена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??