22.04.2007 г., 10:09 ч.

За любимия отбор 

  Поезия
878 0 3
Ето пак съм на стадиона,
безброй около мене светлини.
Тъй пълно е с щастливи хора,
с милиони тръпнещи души.

За любимия отбор да викат тук са,
за Левски тръпнат техните сърца.
И всеки може да усети пулса,
да почувства колко тук е любовта.

Притихва всичко- те излизат,
в миг изгряват хиляди слънца.
Единайсет шампиона - ето, идват
и усмивката огрява нашите лица.

Че те доказаха ни, че са силни
и могат всички те да победят.
И никога не ще да са лабилни,
и никога глави не ще склонят.

Че туй са ЛЕВСКИ, славен шампион,
всички знаем - вий сте най-добри.
Прославен сте навсякъде отбор,
ОБИЧАМЕ ви, никога не ще останете сами!!!

© Мони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??