10.11.2007 г., 10:58 ч.

За любов се моля 

  Поезия » Любовна
706 0 0

 

Понякога ще идвам във съня ти,

дори и да не ме желаеш,

ще се моля за любовта ти,

ще бленувам да ме пожелаеш.

 

Да ме обикнеш отново пак,

да виждам желание в нежните очи,

не мога да живея в този мрак,

върни се - върни и моите мечти.

 

За любов не искам да се моля,

но избор нямам друг,

по дяволите, какво да сторя,

като не мога да обикна никой друг...

 

© Мелиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??