4.07.2010 г., 17:39 ч.

За любов зажаднела 

  Поезия » Хумористична
950 0 10

За любов зажаднела

(от Заплесия Коджабаджакова)

 

Дъ знайш колку тъ убичъм,

тъ чак зъгивъм без теби...

Купнея ти дъ ма онодиш

и нищу другу ми не треби!

 

Дъ седним двамъ пуд върбътъ.

Глъвътъ си на рамуту шъ туря,

през сълзи шъ ти съ уплачъ

к`во ми сърциту прежуля...

 

Пъ ти ни чакъй д`те пудканям!

Фани мъ по-смелу през кръстъ.

Я нямъ ич дъ ти съ дръпъм...

'Мъ я гу давай по-чивръсту!

 

Не карай ма дъ та нъграбвъм,

чи кък зъ секс съм зъкупнелъ...

нъ миръ нямъ д`та уставлям,

три пъти дукът не изпей пителъ!

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??