12.12.2007 г., 21:55 ч.

За любовта 

  Поезия » Друга
977 0 3

 

 

 

Любов от ничие сърце

 

не можеш да откраднеш,

 

ако в него тя гори за друг.

 

Излишно е любов да просиш -

 

за любовта са нужни двама,

 

третият е винаги излишен.

 

Дори да подариш любов не можеш

 

ако няма кой подаръка да вземе.

 

Любов не можеш да си купиш -

 

купена любов не е любов.

 

Обичаш ли, друг избор нямаш -

 

можеш само любовта да следваш,

 

докато във взаимност разцъфти,

 

или от безответност се стопи.

 

 

 

 

 

 

© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??