25.02.2014 г., 20:19 ч.

За любовта 

  Поезия
646 1 7

Недей обяздва чудото любов!

Закрета ли по коловоза равно,

ако не срещне скоро някой ров,

ще изтлее мъчително и бавно.

 

Ще се превърне в пепел или в дим,

по-черен от на дявола сърцето,

ще се извие над твоя комин,

ще се изгуби нагоре – в небето.

 

Любовта е синоним на свобода,

на буйния див кон, превзел степта…

© Росица Танчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??