18.03.2010 г., 21:04 ч.

За любовта... 

  Поезия » Бели стихове
840 0 0

               ЗА ЛЮБОВТА...

 

Най-тайната загадъчна сила

от началото на битието:

това е ЛЮБОВТА, 

първата и последната,

началото и края.

Тази, която е била досега и ще бъде.

Съвършената, силната,

мощната, славната.

Тя е силна като смъртта,

нежна като гълъбите,

коварна като бурите,

милостива като морето.

Това е най-старата отровна рецепта.

Който истински е пил от нея,

не се е върнал по обратния път.

Но все пак, Вярвайте в нея!!!  

 

                                                                     Елена Панталеева Бартенева /Йовевска 

                                                                                          гр.Ловеч

© Елена Йовевска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??