ЗА ЛЮБОВТА...
Най-тайната загадъчна сила
от началото на битието:
това е ЛЮБОВТА,
първата и последната,
началото и края.
Тази, която е била досега и ще бъде.
Съвършената, силната,
мощната, славната.
Тя е силна като смъртта,
нежна като гълъбите,
коварна като бурите,
милостива като морето.
Това е най-старата отровна рецепта.
Който истински е пил от нея,
не се е върнал по обратния път.
Но все пак, Вярвайте в нея!!!
Елена Панталеева Бартенева /Йовевска
гр.Ловеч
© Елена Йовевска All rights reserved.