2.11.2010 г., 22:26 ч.

За Любовта ни 

  Поезия » Любовна
658 0 3

Вкусът на устните ти 

е още върху моите

и топлината на ръцете ти

е още върху моите,

а цветето на твоята усмивка

все още ме омайва с аромата си

и светлината във очите ти

все още озарява пътя ми!

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??