Nov 2, 2010, 10:26 PM

За Любовта ни 

  Poetry » Love
657 0 3

Вкусът на устните ти 

е още върху моите

и топлината на ръцете ти

е още върху моите,

а цветето на твоята усмивка

все още ме омайва с аромата си

и светлината във очите ти

все още озарява пътя ми!

© Ангел Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??