21.10.2007 г., 18:34 ч.

За любовта в единствено число 

  Поезия
1005 0 5
 За любовта в единствено число


Един е животът, който ще живея,
една е любовта, за която аз
копнея, един-единствен е мигът
за двама, една целувка е събрала
обичта голяма,

един спомен с мигове прекрасни,
една кошмарна нощ със сънища
ужасни, един черен тайнствен
силует, една тишина, бродеща
в теб,

един пронизващ поглед в мрака,
една сълза на раздяла оставя
знака, един отчаян и безсилен
звук, една жена, която вече не
е тук.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??