1.04.2009 г., 11:58 ч.

За магьосника 

  Поезия
729 0 11

Със пожелание за здраве,
с надеждата за по-добро,
какво ми взе - какво остави,
жесток
вълшебнико, живот!

Аз малко взех и малко дадох.
Родих дете, садих дърво.
Аз бях, каквото ме направи,
жесток омайнико, живот.

Недей сега с апломб и строгост,
защото вече съм готов
и за последния ти фокус,
жесток
магьоснико, живот!

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??