11.12.2020 г., 16:45 ч.

За Майка ми. 

  Поезия » Оди и поеми
979 1 0

                   Майка ми

Моята майка и силна и смела жена не предала се пред страха.

Тя вярва в мен и  е до мен.

Мама ме научи да вървя и да тичам, и да обичам.

Като нея силна искам да съм сега

Тя не показва страха.

 

Мамо мила, колко много те обичам.

и понякога ми се иска пак като дете да тичам.

И като падна как да ставам ме научи.

И колкото и смешно да звучи, мамо, прощаваш ли ти.

 

Мама - в тази дума има толкова топлина.

Мамо, много те обичам, ти даде крила на моята душа.

Пред сълзи те моля и аз да умра няма да престъпя твоята воля.

 

 

 

                               

© Диляна Мързъкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??