21.02.2012 г., 15:12 ч.

За малко... 

  Поезия » Философска
569 1 1

Приседнал съм на спирката за малко,
загледан в мътно разписание...
Ще бъде жалко... много жалко
на спирката да гасна във изгнание...

Не зная колко време ще отнеме,
не знам кога ще я напусна...
Но знам - домът ми не е кратка,
ръждива спирка автобусна.

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??