13.01.2024 г., 9:07 ч.

За малко 

  Поезия » Любовна
238 3 0

 

За малко ти дойде...
По някаква случайност може би...
Дойде , но някак си остана!
И сега те няма, вече не боли,
но остана спомен, като жива рана!
Но нервите - стомана!
Продължавам! 
Радвам се, че ми се случи!
Всеки нещичко научи,
но да те имам пак, все още се надявам!
Продължавам!
Животът е вълшебство
и на всеки носи, най-желаното му нещо!...
За малко ти дойде!...
Но някак си остана!...
Като надежда 
и като жива рана!....

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??