24.06.2009 г., 0:54 ч.

За мечтите 

  Поезия » Гражданска
459 1 1

Къде ли отива мечтата,

щом чувствата туриш в изгнание

и без да дочакаш зората,

откажеш да търсиш спасение?

 

Къде се осмисля денят ти,

когато спреш да мечтаеш

за светли и шарени пътища

и в мислите спреш да играеш?

 

Не чакай да бъбриш със времето,

а тичай, преследвай идеята,

защото за кратко, безвременно,

ще кацне на рамото Феята.

 

 

21.06.2009г.

 

 

© Ангелина Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??