29.10.2004 г., 19:05 ч.

За мен 

  Поезия
1252 0 0

За мене ти си въздух
За мен си светлина
За мене ти си слънце,
огряло през дъжда
За мене ти си огън
на зимата в нощта
за мете ти си сълза
дошла от радоста

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??