8.06.2008 г., 12:20 ч.

За мен 

  Поезия » Любовна
751 0 7

За мен очите ти решават,

те моя свят крепят.

Макар, че те го разрушават,

отново те ще го скрепят.

 

А устните ти, що ли могат,

освен усмивката ти мила.

Да ги целуна, ако мога,

със тях любов би пила.

 

Косите ти копнеж събуждат

за близост, нежност и любов,

с дъха си мойта страст пробуждат,

опиват ме със нежен зов.

 

А тялото ти - мило чудо,

красота, неотразимо нежно,

разстърсва негата небрежно,

сърцето ми препуска лудо.

© Пламен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??