7.10.2007 г., 0:24 ч.

За мен 

  Поезия
915 0 3
Аз съм този, за който сърцето ти бие едва...
Жали ме, както жалиш Зората,
когато къс е деня…
За мен си струва да пипнеш звездите,
да срещнеш Луната сама…
И боса по росата да ходиш,
да ходиш по райски поля…
За мен си струва да живееш,
като скитник без дом и покой,
да прегърнеш вечността до забрава
и със мен да се втурнеш
в Ноемврийския порой…
За мен си струва да дадеш и последната си сълза,
да вървиш до безкрая,
когато над тебе пада тъма…
За мен си струва живота,
ценя теб и това…
И така да прекарам живота,
със теб, звездите и вечността…





 

© Герасим Григоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??