20.10.2020 г., 20:10 ч.

За мен си рай 

  Поезия » Любовна
177 0 0

Ето те отново тук на снимката  пред мен.
За миг си близо,но всъщност  толкова  далеч.
Как да спра да мисля все за теб,когато моето сърце откраднала си ти?
Нима е сън случващо се за момент,или пък реално е случващото се на мен?


Открадна сънищата ми дори,дано със теб се случва същото нали?
Във мислите си ми и през деня и през нощта,чувствата са силни не мога да ги спра.
Океана бих преплувал за да си със мен,дори със дракон бих се бил стига ти да си до мен.
Гледам снимката ти аз сега и се чудя как такава красота ще е способна да обикне моята душа?


Ти си моята съдба,вярвам и го чувствам,убеден съм във това.
Красавицата запознала се със звяра,също както в приказката той я обожава.
Историята няма да е с край,защото там където си и ти за мен ще бъде рай.

© Борислав Александров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??