29.07.2009 г., 21:50 ч.

За мен си ти 

  Поезия » Любовна
664 0 0

ЗА МЕН СИ ТИ

 

 

За мен си ти душа безценна,

която храни моя дух.

Жена бленувана и прелестна,

даряваща ме с истинска любов.

 

Във този миг далече съм от тебе,

тъгувам много, плача и ридая.

Душата ми е стегната до болка,

но аз не спирам да те искам и желая.

 

Ти каза: ”Трябва да се разделим за малко”,

за да усетиш кой ти липсва истински.

И мислите си в ред да сложиш,

запитвайки инстинкта си.

 

Надявам се във мене да се сгушиш,

на рамото ми да притихнеш ти.

Да те притисна в мен, да те целуна

И тихичко да ти прошепна:

„Любима, с мене остани!”

 

30.06.2007

 

© Васил Гурбачов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??