ЗА МЕН СИ ТИ
За мен си ти душа безценна,
която храни моя дух.
Жена бленувана и прелестна,
даряваща ме с истинска любов.
Във този миг далече съм от тебе,
тъгувам много, плача и ридая.
Душата ми е стегната до болка,
но аз не спирам да те искам и желая.
Ти каза: ”Трябва да се разделим за малко”,
за да усетиш кой ти липсва истински.
И мислите си в ред да сложиш,
запитвайки инстинкта си.
Надявам се във мене да се сгушиш,
на рамото ми да притихнеш ти.
Да те притисна в мен, да те целуна
И тихичко да ти прошепна:
„Любима, с мене остани!”
30.06.2007
© Васил Гурбачов All rights reserved.