27.04.2011 г., 9:56 ч.

За мен ти си всичко 

  Поезия » Любовна
815 0 2

В нощта на Възкресение

си мислех за теб

и молех се от сърце

да си здрав и щастлив.

 

Ти знаеш ли само колко си ми нужен!

За мен си въздух, вода, светлина

и само гласа ти да чуя,

ми стига щастлива да полетя.

 

Сутрин да пием кафето си двама.

Да помечтаем за миг.

В очите ти пламък щом зърна,

то денят е започнал щастлив.

 

Годините множко на гърба ни лежат

и започват вече  да ни личат.

Затова те моля - щади се,

защото за мене си важен.

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Рудин,щом душата на човека е богата и искренна, немоща просто е без значение.Поздрав !
  • Важен ли, неважен,
    идва старостта,
    а какво ще кажеш
    ти за немощта?
Предложения
: ??:??