1.08.2008 г., 9:41 ч.

за мен -забрави! 

  Поезия » Любовна
595 0 5
За мен забрави, просто не си заслужава
да лъжеш, да страдам, да плача, уви...
отивай при нея, аз без тебе оставам,
изтривам сълзите... така не боли...
Обичах те много, но ти подигра се,
с чувствата святи, о, Боже, прости,
и дано да бъдеш щастлив със жена си.
Недей я лъжи, а обичай я ти.
За мен ще си  спомен тогава, когато
открия своята най-смела мечта,
истинската любов когато открия,
ще бъда щастлива, повярвай ми, да!
За мен забрави, продължи да живееш,
живота суров е, едно запомни:
любовта не достига тогава, когато
единият силно обича, а другият всичко руши...
Не ми казвай дали ме обичаш, не бива.
Аз силна съм, няма да плача, върви...
Тръгваш от мен, а със теб си отива
една невъжможна любов, от която боли.
Няма да плача! Ето, изтривам сълзите,
махам за сбогом с отмаляла ръка,
назад се обръщам, прегръщам мечтите,
и тръгвам в живота... за мен забрави...

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??