6.09.2014 г., 15:10 ч.

За миг изпусна ли му края 

  Поезия » Любовна
379 0 0

Така ми радваш ти душата,
щом чуя аз гласа ти басов,
а вятър облаци размята
по небосвода – син от страсти.
Пленена, звъннах да ти кажа,
че те обичам много още,
но беше вече вън излязъл –
кафето, обещано снощи
да си допиеш с нея, зная.
А времето лети, не спира,
за миг изпусна ли му края –
ще плисне дъжд и секне лира.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??